Workshop foodfotografie & styling

Workshop foodfotografie en styling. Leer de basis in 1 dag!

Ben jij een foodblogger of heb je een klein bedrijf in de voedingsindustrie? Struikel je elke keer weer over de foto’s die je wilt maken voor je blog, website of folders? Heb je een goede camera maar weet je eigenlijk niet precies wat je er allemaal mee kunt? Dan is de workshop foodfotografie en styling voor beginners misschien wat voor jou!

Nieuwste data!

  • Zondag 20 oktober => Boekingen binnenkort open
workshop

Voor de locatie in Almere is de workshop in de studio van Simone’s Kitchen waar we alle ruimte hebben om aan de slag te gaan.

De workshop wordt gegeven samen met styliste Caroline van Beek en tijdens onze eendaagse workshop brengen we je de beginselen bij van foodfotografie en styling. Waar moet je rekening mee houden als je eten op de foto zet? Hoe haal je het meeste uit je camera en hoe maak je met simpele tips en trucs een mooie foto?

De workshop is gericht op beginnende fotografen. We hebben regelmatig gevorderden in de groep zitten en hoewel de fotografie in de basis wordt uitgelegd (dus wat is diafragma, sluitertijd, iso, witbalans) blijkt toch elke keer weer dat er voor ieder wat wils is in de workshop.

De ochtend wordt besteed aan de theorie van de fotografie en de theorie van de styling. In de middag ga je vervolgens in teams van twee aan de slag. Wij verzorgen hiervoor alle benodigde ingrediënten, Caroline heeft een aanrecht vol staan met prachtige props, we hebben servetten, bestek, bakjes en schaaltjes in overvloed. De gerechten die jullie in elkaar gaan zetten zijn eenvoudig. Denk aan een ontbijtsetting, een salade of een gebakken makreel met rijst. Uiteraard lopen wij tijdens de workshop rond en heb je specifieke vragen over je camera of heb je hulp nodig bij de styling, dan staan we paraat!

De kosten voor de workshop zijn € 250,= voor de dag inclusief een uitgebreide lunch en gebruik van alle materialen tijdens de workshop.

We houden de workshop express klein. Een minimum aantal van 6 en een maximaal aantal van 8 mensen zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven!

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .