Werk aan de winkel..

Natuurlijk besef je dat het veel werk is als je op een zonnige zondagmiddag besluit om een virtuele foodfotografieschool te beginnen. Dat weet je. Soort van…. En dan toch lijkt de hoeveelheid werk ineens wel heul erg veel.. 😉 Maar wat een enthousiaste reacties heb ik gekregen van iedereen! En daar word ik dan weer heel blij van.

Want o, wat vind ik het leuk! Alsof ineens alles bij elkaar komt, alle dingen waar ik al een tijdje mee in mijn hoofd liep lijken nu logisch te worden en blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt. Alle mensen waar ik tot nu toe aan gevraagd heb of ze willen meewerken reageren net zo enthousiast dus het wordt gaaf. De site wordt – as we speak – getest. Morgen heb ik een meeting met een grafisch vormgever voor wat mooie logo’s, een banner en – als we dan toch bezig zijn – ook maar een visitekaartje of zo. We zien het wel.

Voorlopig werken we nog fijn even door aan de site maar wil je vooral niks missen dan kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Laat een comment achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .