Welke hoek?

Waar sta jij ten opzichte van je onderwerp? De hoek waaronder je de foto maakt is heel bepalend voor het eindresultaat. Bovendien is niet elk onderwerp geschikt voor elke hoek. In theorie heb je natuurlijk alle mogelijkheden maar sommige ‘hoeken’ werken prettiger dan anderen. We gaan het hier hebben over de drie hoofdrichtingen en uiteraard […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Half jaar toegang nodig

Waar sta jij ten opzichte van je onderwerp? De hoek waaronder je de foto maakt is heel bepalend voor het eindresultaat. Bovendien is niet elk onderwerp geschikt voor elke hoek. In theorie heb je natuurlijk alle mogelijkheden maar sommige ‘hoeken’ werken prettiger dan anderen. We gaan het hier hebben over de drie hoofdrichtingen en uiteraard […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Half jaar toegang nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen