Valentijnsactie!

Valentijnsaanbieding!

Ik hoor je bijna denken: Valentijnsdag? Maar ja inderdaad, het is nog maar een paar weken en dan is het alweer Valentijnsdag. En om dat heuglijke feit te vieren (nou ja, elke gelegenheid is er een om te vieren toch, bovendien ben ik rond die tijd jarig én hebben Tom en ik ons jubileum dus… ) heb ik weer een leuke aanbieding! Als je nu lid word voor een maand ontvang je € 15,- korting op de eerste maand!

Hiervoor gebruik je kortingscode Valentijn! (inclusief het uitroepteken) als je je inschrijft via het formulier voor een maandabonnement. Dat vind je hier.

De kortingsactie is geldig vanaf nu tot 15 februari!

 

Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Laat een comment achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
  • Vooraleer ik mij inschrijf, zou ik graag weten of je met een maandabonnement ten alle tijde kan opzeggen. Vroeger heb ik een cursus fotografie gevolgd, maar die kennis zit diep verscholen in mijn geheugen. Ik ben graag bezig in de keuken en maak daar ook graag foto’s van. Er is wel enige twijfel over de werking van de website: lukt het me om alle artikels te volgen, podcasts en webinars, zijn er opdrachten end. Daarom vind ik het belangrijk om te weten of je op elk moment kan afhaken of je bv voor een jaar vastzit? Voor mij is het eigenlijk meer als hobby bedoeld

    • He Kathleen! Ja hoor je kunt opzeggen wanneer je maar wilt. Dat kun je zelf regelen in je account (en mocht dat niet lukken dan is een mailtje ook goed) Ik heb zelf een hekel aan van die sites waar je dan meteen een jaar aan vastzit dus dat is zeker niet het geval. 🙂

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .