Styling: bladgroenten, kruiden en sla

Alle (blad)groenten, kruiden en sla met dun blad hebben de neiging snel te verleppen. En verlepte sla en kruiden zien er niet aantrekkelijk uit. Wil je bijvoorbeeld (verse) kruiden over je gerecht strooien, doe dit dan op het allerlaatste moment. Ben je druk bezig geweest met het gerecht en heb je de peterselie op het […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Alle (blad)groenten, kruiden en sla met dun blad hebben de neiging snel te verleppen. En verlepte sla en kruiden zien er niet aantrekkelijk uit. Wil je bijvoorbeeld (verse) kruiden over je gerecht strooien, doe dit dan op het allerlaatste moment. Ben je druk bezig geweest met het gerecht en heb je de peterselie op het […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen