Sluitertijd

Sluitertijd De sluitertijd regelt hoe lang het licht via het diafragma naar binnen valt. Voor het fotograferen van eten is de sluitertijd – mits je een statief gebruikt – niet zo heel belangrijk. Eten is statisch en wacht geduldig tot jij er een foto van hebt gemaakt. Pas op het moment dat je er bewegende […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Sluitertijd De sluitertijd regelt hoe lang het licht via het diafragma naar binnen valt. Voor het fotograferen van eten is de sluitertijd – mits je een statief gebruikt – niet zo heel belangrijk. Eten is statisch en wacht geduldig tot jij er een foto van hebt gemaakt. Pas op het moment dat je er bewegende […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen