Mis m niet en welkom voor alle nieuwe leden

Soms dan heb je een idee maar weet je niet of het aan gaat slaan. Met de foodfotografieschool lijkt het erop dat iedereen net zo enthousiast is als ik zelf. Mijn actie is nog niet zo oud maar ik heb nu al 30 nieuwe leden. Zo gaaf!

Welkom voor alle nieuwe leden en voor iedereen die nog twijfelt: je kunt nog tot eind van het jaar gebruik maken van de aanbieding van 50% korting voor de rest van je lidmaatschapstijd! Gebruik daarvoor de discountcode Decemberspecial18. Ondertussen zijn we hier bezig met het maken van nieuwe filmpjes, het regelen van interviews met een aantal topfotografen (al een aantal hebben toegezegd waaronder Remco Kraaijeveld, Saskia Lelieveld en Martijn Smit, maar er komen er meer….)

Podcast

Ook nieuw is de podcast die ik net heb opgezet en die binnenkort (hopelijk) online komt. Hierin bespreek ik diverse onderwerpen op het gebied van foodfotografie en ook hier komen interviews die wat meer interactief zijn.

Als jullie ideeën of suggesties hebben dan hoor ik dat uiteraard graag. Mijn hoofd zit vol met allerlei (wilde) plannen maar als jullie sommige dingen graag eerder zien dan sta ik open voor feedback, suggesties en meer… 🙂

Decemberaanbieding

En mocht je het nog gemist hebben: de knaller van een decemberaanbieding is nog tot het einde van het jaar. Schrijf je in met de kortingscode Decemberspecial18 en je krijgt een 50% korting op de lidmaatschapsprijs… Voor zolang als je lid blijft! Ik zeg, waar wacht je nog op? 😉

Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Laat een comment achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.