Interview met Saskia Lelieveld

Saskia Lelieveld is bekend van veel kookboeken waaronder haar eigen boek Pindakaas, maar ook van veel (heel veel) kookbijbels die ze gefotografeerd heeft. In dit interview vertelt ze hoe ze is begonnen met fotograferen en hoe ze het heeft aangepakt.

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Jaarabonnement paasaanbieding or Maandabonnement nodig
Saskia Lelieveld is bekend van veel kookboeken waaronder haar eigen boek Pindakaas, maar ook van veel (heel veel) kookbijbels die ze gefotografeerd heeft. In dit interview vertelt ze hoe ze is begonnen met fotograferen en hoe ze het heeft aangepakt.
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Jaarabonnement paasaanbieding or Maandabonnement nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen