Hoe maak je goede foodfoto’s in een restaurant?

Ik ga niet liegen; foto’s maken in restaurants is soms heel lastig. Slecht licht, meerdere lichtbronnen, felle spotjes… je kunt het allemaal tegenkomen. Maar als foodie en fotografie nerd 🙂 wil ik misschien juíst dan wel foto’s maken. En eerlijk is eerlijk, soms zijn de omstandigheden zó slecht dat ik de camera maar opberg en […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Ik ga niet liegen; foto’s maken in restaurants is soms heel lastig. Slecht licht, meerdere lichtbronnen, felle spotjes… je kunt het allemaal tegenkomen. Maar als foodie en fotografie nerd 🙂 wil ik misschien juíst dan wel foto’s maken. En eerlijk is eerlijk, soms zijn de omstandigheden zó slecht dat ik de camera maar opberg en […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen