Hoe fotografeer je vlees: rauw en/of gebakken

Hoe zet je je biefstuk op de foto? Vlees fotograferen. Het is een obstakel voor een groot aantal mensen. Want hoe zorg je er nu voor dat je vlees er lekker uit blijft zijn of je het nu gebakken hebt of rauw op de foto wilt zetten? Waar moet je op letten qua licht en […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Hoe zet je je biefstuk op de foto? Vlees fotograferen. Het is een obstakel voor een groot aantal mensen. Want hoe zorg je er nu voor dat je vlees er lekker uit blijft zijn of je het nu gebakken hebt of rauw op de foto wilt zetten? Waar moet je op letten qua licht en […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Maandabonnement or Half jaar toegang nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen