Hele fijne feestdagen!

Nog maar een paar dagen en het jaar is alweer voorbij. Als het gaat om de foodfotografieschool dan is het een enorm succesvolle start geworden! Veel beter dan ik ooit had durven dromen en daar ben ik natuurlijk enorm blij mee. De laatste tijd zijn we druk geweest met het toevoegen van content, het maken van filmpjes en het wegwerken van wat schoonheidsfoutjes op de site.

En dan is het nu tijd om even een paar dagen vrij te nemen. Onthoud dat je nog tot 31 december de kans hebt om de kortingscode Decemberspecial18 te gebruiken bij je registratie en zo maar liefst 50% korting te ontvangen op je abonnementsprijs. Voor alle maanden die je besluit lid te blijven! Dat is toch geen onaardige aanbieding lijkt me zo.. 😉

Dan rest mij om iedereen hele fijne dagen te wensen en tot volgend jaar!

 

 

Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Laat een comment achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .