stel mij graag even voor…

Forums Algemeen Stel je voor stel mij graag even voor…

Dit onderwerp bevat 1 antwoord, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Avatar Simone van den Berg 8 maanden, 1 week geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #2069
  Avatar
  Manon Visser
  Bijdrager

  Beste ‘online’ collega’s…

  Bij deze zal ik mij even voorstellen; Ik ben Manon, fotograaf, moeder van 3 leuke kids (pubers) en dito man, woon in Vianen (regio Utrecht).

  Afgelopen zomer op het Griekse eiland Kefalonia heb ik besloten dat ik mij meer wil ontwikkelen in Foodfotografie en nu 2019 al even van start is gegaan wil ik dit doel meer vorm geven.

  De reden waarom ik mij meer wil ontwikkelen in deze vorm van fotografie is omdat ik gefascineerd ben door de natuur (structuren van weefsels, planten, bloemen), de grafische vormen hiervan en de kleurencombinaties. Ook wil ik mijn werkveld (websitefotografie) graag versmallen én verdiepen.

  Daarnaast ben ik dol op heerlijk eten en geniet ik ook van een mooie creatie m’n bord 🙂

  Daarom zou ik dolgraag de ‘kunst’ van de Foodfotografie willen leren, voelen, beleven én ‘eigen’ maken met de kennis die ik d.m.v. de foodfotografie school kan opdoen.

  Veel fotografieplezier allemaal en tot later 🙂

  Manon Visser

  voor ’n indruk wat ik zoal fotografeer ga naar;

  http://www.instagram.com/kleurengroen

  http://www.kleurengroen.nl

   

   

   

   

 • #2118
  Avatar
  Simone van den Berg
  Sleutelbeheerder

  He Manon! Welkom hier! En leuk dat je je verder wilt verdiepen in de foodfotografie. Zeker als de vormen van de natuur je inspireren dan is dat een goede verdieping denk ik. Heel veel succes hier en ik ben benieuwd naar je eerste creaties!

  Groetjes

  Simone

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden op dit onderwerp