Smoothie

Forums Algemeen Showcase Smoothie

Tags: 

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #1676
   AvatarAnnalie Akkerman
   Bijdrager

   Hoi Simone,

   Ik ben een beetje aan het oefenen geweest met een veel te groene broccoli smoothie.  Zou het fijn vinden om wat feedback van je te ontvangen. Zodat ik weer wat beter leer kijken..

  • #1677
   AvatarAnnalie Akkerman
   Bijdrager

   Ik vind hem zelf wat te krap afgesneden.. En 1 broccoli minder had ook wel gekund..

   • #1730
    AvatarSimone van den Berg
    Sleutelbeheerder

    He Annalie! Wat bedoel je precies met te krap afgesneden?  Want dat vind ik eerlijk gezegd niet. De uitsnede is wat mij betreft prima! Ik vind het licht ook mooi, het groen knalt er echt uit en ziet er smakelijk uit. Misschien iets meer licht naar beneden toe want nu valt het licht voornamelijk van boven op de deksel en een klein stukje eronder. Iets meer op de rest van het glas had denk ik nog mooier geweest.

    De broccoli is wat groot in verhouding tot het glas met de smoothie dus de roosjes iets kleiner had denk ik al veel verschil uitgemaakt. En ik kan niet helemaal zien of er iets op dat kleine schoteltje ligt aan de voorkant? Als er niks op ligt dan is dat een beetje een gekke.. 😉

  • #1736
   AvatarAnnalie Akkerman
   Bijdrager

   dat schoteltje is idd een beetje een gekke. hihi. was voor een top shot wel leuk, maar nu kan het beter weg!

   Ik vond hem aan de kant van de broccoli wat te krap afgesneden. Maar de roosjes wat kleiner, helpt daar ook bij.

   En ja, het licht nog iets meer naar beneden, zodat het onderwerp nog iets duidelijk naar voren komt.

   Dankje voor je feedback!

   Mag ik je een anderen vraag stellen? Ik twijfel om me aan te melden voor de opleiding foodjournalist van Fontys. Klopt het dat jij daar ook een gastcollege verzorgt?

   • #1739
    AvatarSimone van den Berg
    Sleutelbeheerder

    Klopt inderdaad dat ik daar een les verzorg over mobiel en social media, maar ik vind het lastig te zeggen of het wel of niet de moeite waard is. Ik hoor er gemengde verhalen over. De een zegt dat het wel leuk is en de ander niet. Wat ik wel heb begrepen is dat het voornamelijk allemaal gastcolleges zijn maar ja ik heb de opleiding zelf niet gedaan dus dat vind ik lastig om te beantwoorden. Wat wil je er uithalen? Dat is misschien een betere vraag.. 😉

  • #1740
   AvatarAnnalie Akkerman
   Bijdrager

   Dankje voor je info. Ja, dat is inderdaad de beste vraag, wat wil je er zelf uithalen. Ik denk dat het een mogelijkheid is om een kijkje te nemen in de wereld van.. Dat lijkt mij er in ieder geval leuk aan en interessant. En ja, ik heb ook begrepen dat het voornamelijk gastcolleges zijn, en dat vind ik dus wel aantrekkelijk.. Een opleiding is ook altijd een mooie stok achter de deur om je verder te ontwikkelen, hier ruimte voor te maken..

   maar oke, dankje!

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om te antwoorden op dit onderwerp
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .