Ook ik zal me even voorstellen

Forums Algemeen Stel je voor Ook ik zal me even voorstellen

Dit onderwerp bevat 1 antwoord, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Avatar Simone van den Berg 8 maanden, 1 week geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #2048
  Avatar
  Jacqueline
  Bijdrager

  Nou hier ben ik, Jacqueline, 53, fotograaf maar omdat het moeilijk is om rond te komen van alleen de fotografie ben ik mijn oude vak er weer bij gaan uitoefenen, horeca!
  Ik werk in een brasserie waar ik divers lekkere gerechten voorbij zie komen en mijn baas laatst aan mij vroeg of ik niet wat foto’s wilde maken van het eten.
  Tja, uhh jawel …. maar ik wist dat foodfotografie een hele moeilijke tak van fotografie is dus ben ik me gaan verdiepen hierin.Lezen,lezen,lezen , youtube kijken,  plaatjes opslaan, heb half Pinterest op mijn pc staan 😉
  Kringloop winkels afstruinen, de buurman stukken boomstam als plakken laten zagen,bakjes, bordjes noem maar op , ik kan nergens meer kijken zonder die “foodfotografie-ogen”. Heb nu wel wat bij elkaar om foto’s te kunnen gaan maken….
  We gaan eerst maar eens beginnen met de “Hollandse Meester”opdracht.

 • #2117
  Avatar
  Simone van den Berg
  Sleutelbeheerder

  He Jacqueline! O wat leuk om te horen! En wat een goede combinatie om te werken bij een brasserie… Dat is dan meteen de ideale manier om ervaring op te doen in de foodfotografie. En kijken naar foto’s van anderen is zeker een goede manier om ervaring op te doen. Ben heel benieuwd naar je foto’s!

  Succes!

  Simone

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden op dit onderwerp