Hallo allemaal!

Forums Algemeen Stel je voor Hallo allemaal!

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #3322

   Hallo allemaal! Mijn naam is Jessica Koomen, 45 jaar en woonachtig in Bennekom. Ben zangeres van beroep. Heb helaas een paar jaar geleden autoongeluk gehad waardoor een groot deel van mijn zangwerkzaamheden te zwaar is geworden (teveel prikkels). In plaats daarvan ben ik (therapeutisch :-D) gaan moestuinieren, wat ongeveer gelijk liep met mijn groeiende interesse in gezonde voeding. Dit ontstond omdat ik na 2o jaar gewrichtsklachten door anders (puurder) te gaan eten van m’n gewrichtsklachten afkwam. Jammer van de whiplash die volgde, maar so be it.

   Ik werd steeds vaker gevraagd of ik kon uitschrijven ik op tafel zette voor vrienden. Daarom ben ik recepten gaan ontwikkelen onder de naam Miss Beanie. Heel fijn om te doen en om daar mijn liefde voor gezonde voeding en verlangen om duurzamer te leven in te verwerken. Achter de schermen ben ik op verzoek een kookboek aan het schrijven. Super leuk maar ook best spannend allemaal.

   Voor mn socials zou ik graag wat betere foto’s willen maken. Het zijn nu vaak lucky shots hahaha. Ik vind foodfotografie prachtig: kan uren door mooie foto’s op ig scrollen, en leer er graag meer over!

   Lieve groet!

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om te antwoorden op dit onderwerp