BTS foto's

Forums Algemeen Foodfotografie BTS foto's

Dit onderwerp bevat 3 antwoorden, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Avatar Simone van den Berg 8 maanden, 3 weken geleden.

  • Auteur
    Berichten
  • #1280
    Avatar
    Chris Cann
    Bijdrager

    Hoi Simone,
    Ik volg je ook op instagram, zowel je persoonlijke pagina als die van de foodfotografieschool. Er staan al heel wat mooie foto’s op. Is het een optie om enkele foto’s eens te bespreken qua techniek en belichting? Ik dacht aan de camerainstellingen, soorten belichting, … Misschien ook een foto van de opstelling en zo.
    Ik zou dit in elk geval heel nuttig vinden!
    Dank je hoor,
    Chris

  • #1422
    Avatar
    Simone van den Berg
    Sleutelbeheerder

    He Chris! Bedoel je foto’s die jij gemaakt hebt dan denk ik? Of foto’s die ik gemaakt heb? En dat kan zeker. Goed idee! We gaan binnenkort ook een live sessie doen via de facebook groep, dan kunnen dat soort dingen ook wellicht live besproken worden. Dank voor de suggestie!

    Groetjes

    Simone

  • #1477
    Avatar
    Chris Cann
    Bijdrager

    Hoi Simone! Ik bedoel de foto’s op de instagram van foodfotografieschool (en ook op jouw instagram). Over compositie en styling kan je al veel leren door de foto te bekijken maar ik vraag me meestal ook af:

    welke belichting is hier gebruikt?

    welke lens is hier gebruikt?

    Daarom zou wat extra informatie of een foto van de opstelling heel leerrijk zijn! Dat hoeft daarom niet op Instagram zelf maar misschien kan je hier, in de school, af en toe es bespreken hoe een foto tot stand kwam. Ik denk dat de andere abonnees dit ook wel zal boeien!
    Bedankt alvast hoor!

    • #1731
      Avatar
      Simone van den Berg
      Sleutelbeheerder

      Super goed idee Chris. Ik ga een nieuwe serie maken “The making off..” En dan inderdaad met technische informatie en achter de schermen foto’s. Waarom kies ik voor belichting x enzovoort?  Ik moet even zoeken naar achter de schermen foto’s en er ook meer maken natuurlijk maar ga ermee aan de slag! Thanks voor het idee!

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden op dit onderwerp