Foodstyling

In de meeste lessen gaat styling over het opmaken van de tafel (alles om je gerecht heen) en gaat foodstyling over het opmaken van het gerecht zelf. Voor veel opdrachten is het werken met een foodstylist gewenst en het is echt een vak op zich. De allereerste keer dat ik met een foodstylist werkte, was […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement or Maandabonnement nodig
In de meeste lessen gaat styling over het opmaken van de tafel (alles om je gerecht heen) en gaat foodstyling over het opmaken van het gerecht zelf. Voor veel opdrachten is het werken met een foodstylist gewenst en het is echt een vak op zich. De allereerste keer dat ik met een foodstylist werkte, was […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement or Maandabonnement nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen