Flets of overbelicht: Wanneer is licht te licht?

Ik hou zowel lichte als donkere foodfoto’. Naar mijn mening passen beiden prima in foodfotografie inclusief alle tinten er tussenin. Donna Hay is natuurlijk een van de voornaamste voorbeelden als het gaat om lichte fotografie. Althans in het begin van haar carriere werd ze bekend om de lichte bijna schaduwloze stijl die nog steeds door […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Jaarabonnement paasaanbieding or Maandabonnement nodig
Ik hou zowel lichte als donkere foodfoto’. Naar mijn mening passen beiden prima in foodfotografie inclusief alle tinten er tussenin. Donna Hay is natuurlijk een van de voornaamste voorbeelden als het gaat om lichte fotografie. Althans in het begin van haar carriere werd ze bekend om de lichte bijna schaduwloze stijl die nog steeds door […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Jaarabonnement, Jaarabonnement paasaanbieding or Maandabonnement nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen