Een heel creatief jaar toegewenst!

Nog een heel gelukkig 2019!

Ik ben natuurlijk echt vreselijk veel te laat volgens mij. Al weet ik eigenlijk nooit tot wanneer je iemand nou officieel een gelukkig nieuwjaar mag wensen. Nou ja, het is nog steeds 2019 dus ik ben nog niet te laat lijkt me. Ik wens iedereen vooral een heel creatief nieuwjaar toe. Dat het maar het jaar mag worden waarin je de allermooiste foto’s maakt.. 😉

En natuurlijk gaan we je daar bij de foodfotografieschool mee helpen. Ben je nog geen lid? Niet getreurd: voor slechts € 29,95 per maand zit je eersterang. Meer info en je opgeven kan hier.

Inmiddels werkt styliste Caroline van Beek ook officieel bij de foodfotografieschool en gaan we er met zijn tweeën een goed jaar van maken. Plannen hebben we genoeg en de content online groeit met de week dus mis het niet!

 

 

Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Laat een comment achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .