Behind the scenes bij een Hemelse fotoshoot

Hemelse preview | simoneskitchen.nl

Op een goede dag (althans zo bedenk ik me dat het wellicht gegaan was) bedachten Alexandra en Ria dat het wellicht leuk zou zijn om eens een eigen kookboek te maken. Maar stop twee perfectionisten bij elkaar en je bent al gauw maanden verder voor een en ander van de grond is, ideeen zijn uitgewerkt en het team bij elkaar is vergaard….

Hoe dan ook; inmiddels zijn we zo ver dat de fotoshoot (s) in volle gang zijn. Als jullie dit lezen zijn we bezig met dag 4; als alles goed is de laatste dag voor de fotografie, waarna Ria verder kan met de vormgeving.

Moodboard en props voor hemels | simoneskitchen.nl

De titel? HEMELS

De gerechten? Waanzinnig lekker… En nee, ik heb ze niet geproefd want – o drama – mijn whole30 loopt vandaag, op de allerlaatste dag van de shoot af… Dus ik heb even pech maar goed, ik heb wel gezien hoe de anderen hebben zitten smikkelen en smullen van al dat lekkers dat langs kwam.

Test shots | simoneskitchen.nl

De verwachte publicatie datum voor het boek is begin december maar ik ga jullie op de hoogte houden als het eenmaal zover is. En in de tussentijd; hier alvast een kleine teaser en de achter de schermen foto’s!

20140808-_MG_4287 Hemels3 Hemels4 Hemels5

Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Laat een comment achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .