Mijn 3 favoriete apps voor bewerken van mobiele foto’s

Er zijn ontzettend veel apps om je foto’s te verbeteren die je met je mobiel hebt gemaakt en het is onmogelijk om die allemaal te bespreken, dus ik hou het bij de apps die ik zelf gebruik en waar ik erg tevreden over ben. Heb jij een app waarvan je vindt dat iedereen het moet […]

Om deze post te kunnen zien heb je een Half jaar toegang nodig

Er zijn ontzettend veel apps om je foto’s te verbeteren die je met je mobiel hebt gemaakt en het is onmogelijk om die allemaal te bespreken, dus ik hou het bij de apps die ik zelf gebruik en waar ik erg tevreden over ben. Heb jij een app waarvan je vindt dat iedereen het moet […]
Om deze post te kunnen zien heb je een Half jaar toegang nodig
Avatar
Geschreven door
Simone van den Berg

Simone is de oprichter van de foodfotografieschool en werkte mee aan meer dan 60 kookboeken, fotografeert voor merken, restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast geeft ze al meer dan 8 jaar workshops op het gebied van foodfotografie en besloot al die kennis te vergaren op de foodfotografieschool.

Bekijk alle artikelen
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .