DE foodfotografieschool van Nederland

Wat vind je hier?

Natuurlijk alles over foodfotografie

We geven je alle tips & tricks om jouw foodfotografie naar het volgende niveau te helpen. Van techniek, tot styling tot de beeldbewerking om het mooiste plaatje te maken. Bovendien hebben we een forum waar je terecht kunt met al je vragen, waar je gemaakte beelden kunt delen en waar je opdrachten vindt om jezelf uit te dagen nóg beter te worden.

Je vindt er video’s met howto’s, geschreven content en screencasts.

Marketing

Misschien kom je hier vooral voor jezelf en ben je helemaal niet van plan om straks daadwerkelijk als foodfotograaf aan de slag te gaan. Maar misschien wil je dat wel. In dat geval hebben we de beste tips voor je om jezelf goed in de markt te zetten. Waar moet je op letten bij het samenstellen van je portfolio? En waar let een opdrachtgever op bij het inhuren van een nieuwe fotograaf? Maar ook: hoe kom je aan een stylist? Of als je zelf stylist bent, hoe kom je aan een fotograaf? (tip: dat kan straks ook via het forum natuurlijk!)

Interviews met de beste foodfotografen van Nederland

Uiteindelijk zijn dat degenen die weten hoe het moet. Die je tips kunnen geven en een kijkje achter de schermen aan je laten zien. Maar ook omdat het interessant is om te horen hoe zij het vak zijn ingerold en wat hun do’s en don’ts zijn.

Foodbloggen

En omdat veel van jullie ook een foodblog hebben of willen beginnen komt er ook de nodige informatie over het beginnen en onderhouden van een foodblog. Hoe begin je, hoe kies je een domeinnaam, waar moet je op letten?

Kortom er is veel te lezen, te zien en te doen en er komt alleen maar meer bij! En dat alles voor de prijs van slechts € 29,95 per maand. Vergelijk dat eens met de prijs van een gemiddelde workshop en je ziet dat je aardig wat maanden hier de ins- en outs kunt leren voor hetzelfde geld of minder!

Ik ben erbij!
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .